Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda bozuk para görmek

Rüyada avucunda bozuk para görmek

Rüyada avucunda bozuk para görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kötü günlerin biteceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada avucunda bozuk para gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Rüyada bir avuç bozuk para almak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuçla bozuk para görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda bozuk para görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada avuçla para görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Rüyada bir avuç para almak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments