Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçevede kendi resmini görmek

Rüyada çerçevede kendi resmini görmek

Rüyada çerçevede kendi resmini görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret eder.

Rüyada çerçevede kendi resmini gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada çerçevede kendi resmini görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada cam çerçeve kırmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada çerçeve silmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çerçeveli ayna görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeve görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, dünya malına kavuşulacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeve görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvara çerçeve asmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments