Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep dolusu para görmek

Rüyada cep dolusu para görmek

Rüyada cep dolusu para görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, neşesine kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep dolusu para gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada cep dolusu para görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada cep dolusu altın görmek kazancınızın artacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada cepten para çalmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceplerine para doldurmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, dedikoduya delalettir.

Rüyada cepte para görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet eder.

Rüyada cepleri para dolu görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada cepten para bulmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebimde para görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, helal lokmalar yiyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments