Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet suyu içmek

Rüyada cennet suyu içmek

Rüyada cennet suyu içmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, anlaşmalardan cayılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada cennet suyu içmek gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada cennet suyu içmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennette su içmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerine ulaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada cennet şarabı içmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada cennet şerbeti içmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet suyu görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada elle su içmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada su şişesinden su içmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su içmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments