Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet şerbeti içmek

Rüyada cennet şerbeti içmek

Rüyada cennet şerbeti içmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Rüyada cennet şerbeti içmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine inanılır.

Rüyada bal şerbeti içmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada meyan şerbeti içmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada nar şerbeti içmek tazeleneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada soğuk şerbet içmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dut şerbeti içmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide şerbet içmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments