Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin yediğini görmek

Rüyada cenin yediğini görmek

Rüyada cenin yediğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, bazen de rahat geçeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada cenin yediğini gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada cenin yediğini görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenin öldürmek bundan da son derece mutlu olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, küs kimselerin barışacağına yorulur.

Rüyada ölü cenin görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, helal rızka kavuşacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada cenin görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük cenin görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde cenin görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, az da olsa feraha çıkılacağına delalet eder.

Rüyada cenin ölüsü görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments