Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin görmek

Rüyada cenin görmek

Rüyada cenin görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada cenin gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Rüyada canlı cenin görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Rüyada birden fazla cenin görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceninle konuşmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kedi cenini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Rüyada ikiz cenin görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada cenin öldüğünü görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yaşananları unutturacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnında cenin görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cenin yediğini görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments