Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenin ölüsü görmek

Rüyada cenin ölüsü görmek

Rüyada cenin ölüsü görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulur.

Rüyada cenin ölüsü gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Rüyada ölü cenin görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada cenin ölüsü görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada cenin kusmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenin yemek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada birden fazla cenin görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalet eder.

Rüyada köpek cenini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan cenini görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada ikiz cenin görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments