Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenede sakal çıktığını görmek

Rüyada çenede sakal çıktığını görmek

Rüyada çenede sakal çıktığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ömrün uzun olmasına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenede sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada çenede sakal çıktığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada çenede sakal görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kişinin şifa bulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çenede uzun kıl görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenede yara görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, evine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeneden kıl çekmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada çenede kıl görmek gelirinden yana memnun olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Rüyada çeneden kıl koparmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments