Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeneden kıl koparmak

Rüyada çeneden kıl koparmak

Rüyada çeneden kıl koparmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, toplumda yükseleceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada çeneden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl almak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, heveslerin söneceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada çenede kıl görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeneden kıl koparmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, rahatlığa erileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çeneden kıl çekmek çok hayırlı günler görüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, statü atlayacağına işarettir.

Rüyada çenede uzun kıl görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazancın devamlı olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments