Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeneden kıl çekmek

Rüyada çeneden kıl çekmek

Rüyada çeneden kıl çekmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Rüyada çeneden kıl çekmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada çenede uzun kıl görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çeneden kıl koparmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çenede kıl görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeneden kıl almak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments