Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenede kıl görmek

Rüyada çenede kıl görmek

Rüyada çenede kıl görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada çenede kıl gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada çeneden kıl çekmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada çeneden kıl almak kötü halin son bulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek güven kaybı yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çenede kıl görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, alim ve bilge insan olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada çenede uzun kıl görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çeneden kıl koparmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments