Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenede uzun kıl görmek

Rüyada çenede uzun kıl görmek

Rüyada çenede uzun kıl görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, derdin sona ereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Rüyada çenede uzun kıl gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada çenede uzun kıl görmek evine haciz geleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeneden kıl almak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada çeneden kıl çekmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada çenede beyaz kıl görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada çeneden kıl kopardığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çenede kıl çıktığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada çeneden kıl koparmak büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada çenede kıl görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments