Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene çıkması görmek

Rüyada çene çıkması görmek

Rüyada çene çıkması görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Rüyada çene çıkması gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada çene çıkması görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada ölü çenesi bağlamak daha lüks bir hayat yaşayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Rüyada çenesi çıkmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt çene dişi görmek sıkılacağı bir haber almaya, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çenesinin kırıldığını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek ekmeğinin azalmayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çene kırmak masa başı bir işe girileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada çenenin kanadığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments