Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenenin kıllandığını görmek

Rüyada çenenin kıllandığını görmek

Rüyada çenenin kıllandığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çenenin kıllandığını gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek bol muhabbette olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, acılarını dindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak kazanç kapılarının açılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene kılı görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada uzun çene görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada alt çene dişi görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, şansının bahtının açılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments