Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi mezara koymak

Rüyada cenazeyi mezara koymak

Rüyada cenazeyi mezara koymak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeyi mezara koymak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada mezara cenaze koymak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeyi mezara koymak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini mezara koymak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara koymak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada mezara çelenk koymak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara insan koymak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada mezarlara çiçek koymak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments