Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye evine gitmek

Rüyada cenazeye evine gitmek

Rüyada cenazeye evine gitmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerin aksayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Rüyada cenazeye evine gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada cenazeye evine gitmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada cenaze evine gitmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulur.

Rüyada cenazeye gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada cenazenin önünden gitmek işlerin rayından çıkacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Rüyada cenaze namazına gitmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments