Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazenin önünden gitmek

Rüyada cenazenin önünden gitmek

Rüyada cenazenin önünden gitmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Rüyada cenazenin önünden gitmek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada cenazenin önünden gitmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerin sürekli artacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek işlerde aksilikler yaşanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalettir.

Rüyada caminin önünden geçmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet eder.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık önünden geçmek aradaki buzların eritileceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek engel tanımayan biri olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments