Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze gömmek

Rüyada cenaze gömmek

Rüyada cenaze gömmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, maddi durumun düzeltileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cenaze gömmek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada cenazeyi gömmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cenazesini gömmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada cenaze gömmek borçlarının çoğalacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada diri bebek gömmek koyu sohbetler edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneni gömmek hayat düzeninin alt üst olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, ekmeğinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bebeği gömmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Rüyada birini gömdüğünü görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuma gömmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments