Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazesini gömmek

Rüyada kendi cenazesini gömmek

Rüyada kendi cenazesini gömmek bereketin geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenazesini gömmek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada kendi cenazesini gömmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze gömmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada cenazeyi gömmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, amacına ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü gömmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada patates gömmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada canlı insan gömmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sıkıntılarını atacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, stresli bir ortama gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı toprağa gömmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments