Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gömdüğünü görmek

Rüyada birini gömdüğünü görmek

Rüyada birini gömdüğünü görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, şeytanın aklına uyacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işarettir.

Rüyada birini gömdüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada hayvan gömmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek sık sık alışverişe gidebileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada adam öldürmek ve gömmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ticarette yol katedeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bebek gömmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan birini gömmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara adam gömmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada birini öldürmek gömmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments