Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi gömmek

Rüyada cenazeyi gömmek

Rüyada cenazeyi gömmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kısmetinin bollaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazeyi gömmek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada cenazeyi gömmek yeni bir adım atılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesini gömmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze gömmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, girilen yolda zarar edileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Rüyada toprağa yüzük gömmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yılanı öldürüp gömmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birini gömmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği gömmek parasını ve malını kaybedeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, eğleneceğine delalet eder.

Rüyada et gömmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments