Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik tava görmek

Rüyada çelik tava görmek

Rüyada çelik tava görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik tava gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Rüyada çelik tava görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çelik kasa açmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada çelik cezve görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik çomak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada çelik çomak oynamak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelik eşya görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada çelik kaşık görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments