Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik eşya görmek

Rüyada çelik eşya görmek

Rüyada çelik eşya görmek maddi imkânlarının azalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik eşya gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada çelik eşya görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çelik kolye görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çelik görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik kapı almak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çelik tencere almak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik zırh görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik çomak oynamak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments