Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çelik kapı görmek

Rüyada beyaz çelik kapı görmek

Rüyada beyaz çelik kapı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, elinin darlığa düşeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çelik kapı gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik kapı almak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çelik kapı görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı taktırmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada çelik kapı yaptırmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çelik kapı açmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, rızkının çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada çelik kaşık görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Rüyada çelik yelek görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments