Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik kaşık görmek

Rüyada çelik kaşık görmek

Rüyada çelik kaşık görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik kaşık gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Rüyada çelik kaşık görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada çelik alyans takmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Rüyada çelik tencere almak geç de olsa huzura erileceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çelik yüzük takmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çelik eşya görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çelik tabak görmek strese gireceğine, gergin olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada çelik çaydanlık görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments