Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik çomak oynamak

Rüyada çelik çomak oynamak

Rüyada çelik çomak oynamak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına inanılır.

Rüyada çelik çomak oynamak gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada çelik çomak oynamak asla yüksünmeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik çomak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuga çarpmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuga isim vermek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, parasız kalacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga su vermek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çocuga yardım etmek sevinç gözyaşları döküleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments