Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik görmek

Rüyada çelik görmek

Rüyada çelik görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, önünü göremez olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çelik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada demir çelik görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik boru görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada çelik kapı yaptırmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada çelik merdiven görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine inanılır.

Rüyada çelik kasa anahtarı görmek en yukarılara çıkacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada çelik eşya görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik yüzük takmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments