Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirge yakalamak

Rüyada çekirge yakalamak

Rüyada çekirge yakalamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zor durumlarda kalacağına, bahtının açık olacağına, büyük işlere girileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirge yakalamak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada çekirge yakaladığını görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, saygı göreceğine delalettir.

Rüyada çekirge yakalamak günah ve suç işleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada çekirge görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Rüyada bir tane çekirge görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada sırtında çekirge görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı çekirge görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments