Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında çekirge görmek

Rüyada sırtında çekirge görmek

Rüyada sırtında çekirge görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, düşmanlıkların biteceğine, el açmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında çekirge gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada sırtında çekirge görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çekirge istilası görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada sarı çekirge görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada çekirge görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekirge tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada çekirge ısırması görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada çekirge yağdığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments