Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada çekirge görmek

Rüyada kafada çekirge görmek

Rüyada kafada çekirge görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada kafada çekirge gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada kafada çekirge görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada çekirgeden korkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına yorulur.

Rüyada saçında çekirge görmek ana baba dualarının alınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Rüyada yatakta çekirge görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Rüyada çekirge sesi duymak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Rüyada çekirge ısırması görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirge ısırdığını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Rüyada çekirge beslemek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments