Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil çekirge görmek

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kısmetinin hep açık olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada büyük yeşil çekirge gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada yeşil büyük çekirge görmek sorunların ortadan kalkacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük çekirge görmek muradına ereceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada büyük çekirge öldürmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir çekirge görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli çekirge görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çekirge öldürmek onların mutlu haberlerini alacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada çekirge tutmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments