Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek satmak

Rüyada çekirdek satmak

Rüyada çekirdek satmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, birçok engelin aşılacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirdek satmak gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada çekirdek satmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işaret eder.

Rüyada meyve çekirdeği yemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada meyve çekirdeği görmek sorunlarından kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekirdek yiyen birini görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek masraflarının azalacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çekirdekli ekmek yemek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği almak mutsuz olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada mandalina çekirdeği görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments