Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek yiyen birini görmek

Rüyada çekirdek yiyen birini görmek

Rüyada çekirdek yiyen birini görmek kötü işlere girmeyeceğine, gücünün azalacağına, maddi güç sahibi olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdek yiyen birini gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erik çekirdeği görmek elini haramdan uzak tutacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak istenmeyen olayların olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada çekirdekli karpuz yemek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabuksuz çekirdek görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada çekirdekli simit görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments