Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak çekirdeği almak

Rüyada kabak çekirdeği almak

Rüyada kabak çekirdeği almak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yönetici makamına oturacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kabak çekirdeği almak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, tamamlanmadan kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak çekirdeği vermek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği almak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments