Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç açtığını görmek

Rüyada oruç açtığını görmek

Rüyada oruç açtığını görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sebep olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sağlığının yerinde olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada oruç açtığını gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada aç oruç tutmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada orucu açamamak rakiplerin teker teker alt edileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada oruç açtığını görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet eder.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvanı aç bırakmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aç bebek doyurmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ekmeğinin de artacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

Rüyada yufka açanı görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kaktüs görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments