Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennem ve cenneti görmek

Rüyada cehennem ve cenneti görmek

Rüyada cehennem ve cenneti görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cehennem ve cenneti gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem arasında kalmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cehennem ve cennet görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments