Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemden birini kurtarmak

Rüyada cehennemden birini kurtarmak

Rüyada cehennemden birini kurtarmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, başarının garantileneceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada cehennemden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Rüyada cehennemden birini kurtarmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret eder.

Rüyada cehennemden cennete geçmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennemden korkmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalet eder.

Rüyada cehennemde yanan insanları görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada cehennem görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, dua alacağına tabir olunur.

Rüyada cehennemlik olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada cehenneme gideceğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem ateş görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments