Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üzerine su dökmek

Rüyada ateşin üzerine su dökmek

Rüyada ateşin üzerine su dökmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ateşin üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada ateşin üzerine su dökmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulur.

Rüyada ateşin içine düşmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ateşin etrafında oturmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun ateşinde yemek pişirmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin yağdığını görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ateşin üstünde yürümek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin çıktığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments