Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çayırda at görmek

Rüyada çayırda at görmek

Rüyada çayırda at görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çayırda at gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada çayırda at görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çayırda koşmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çayırda yuvarlanmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çayırda yürümek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik çayır görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, insanlara öncülük edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada çayırda inek otlatmak rahat yaşayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada kuru çayır görmek herkesin takdirinin toplanacağına, destek göreceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments