Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çayır görmek

Rüyada kuru çayır görmek

Rüyada kuru çayır görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına inanılır.

Rüyada kuru çayır gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada kuru çayır görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada tırpanla çayır biçmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sulu çayır görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada sulak çayır görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çayırda koşmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Rüyada çayır bayır görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments