Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu çayır görmek

Rüyada sulu çayır görmek

Rüyada sulu çayır görmek yani babasına benzeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işarettir.

Rüyada sulu çayır gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada sulu çayır görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik çayır görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalet eder.

Rüyada çayırda inek otlatmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çayırlık görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çayırda yürümek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biçilmiş çayır görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çayır biçmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments