Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinirlenip bardak kırmak

Rüyada sinirlenip bardak kırmak

Rüyada sinirlenip bardak kırmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada sinirlenip bardak kırmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinirle bardak kırmak kötü halinden eser kalmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, her şeyin gönlünce olacağına işarettir.

Rüyada sinirlenip tabak kırmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinir krizi geçiren birini görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, hayallerinin yıkılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada sinirlenip kavga etmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, herhangi zarara uğramayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada babaya kızmak sinirlenmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada birilerine sinirlenmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada birisine sinirlenmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments