Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek geçmişini arkada bırakacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, arzuların gerçekleşeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak ve bardak görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak tabak kırmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada tabak bardak kırmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada cam tabak bardak görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada tabak bardak almak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabak bardak görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bardak tabak yıkamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments