Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eksiği kendinde bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaklara çay doldurmak ikisinin de çok rahat edeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa süt doldurmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada bir bardağa su doldurmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada bardak doldurmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada bir bardak su doldurmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments