Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağından çay içmek

Rüyada çay bardağından çay içmek

Rüyada çay bardağından çay içmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay bardağından çay içmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada kırık bardakla çay içmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım bardak çay içmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının bardağından çay içmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hoşluk içinde olacağına, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada cam bardakta çay içmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara delalet eder.

Rüyada bardaktan çay içmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Rüyada çay bardağından çay içmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardak çay içmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments