Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı yılan görmek

Rüyada altın sarısı yılan görmek

Rüyada altın sarısı yılan görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarısı yılan gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada altın sarısı yılan görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı yılan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı yılan öldürmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı yılan yemek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kalp kırmaya, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada siyah sarı yılan görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işaret eder.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek rakipsiz hale geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments