Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yılan görmek

Rüyada sarı yılan görmek

Rüyada sarı yılan görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş için gurbete gidileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı yılan gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada sarı yılan beslemek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, insan sevindireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde sarı yılan görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işinde yükseleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna yılan sarılmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı sarı yılan görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, derin bir nefes alacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı büyük yılan görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine alamet eder.

Rüyada yılan sarı görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments