Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sarı yılan görmek

Rüyada siyah sarı yılan görmek

Rüyada siyah sarı yılan görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada siyah sarı yılan gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada siyah sarı yılan görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada sarı siyah yılan görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazancında bereketin artacağına inanılır.

Rüyada sarılı siyahlı yılan görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılana sarılmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı ve siyah yılan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, ilerleyeceğine, hep dua edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments