Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çatıdan düşerken görmek

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini çatıdan düşerken gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada çatı düştüğünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çatıdan düştüğünü görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada çatıdan düşeni görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments